zondag 5 mei 2013

Hilversum........

Weer geen scrap maar wel weer een rondje van 80 km en deze keer in Hilversum.
Het was vorig jaar al de bedoeling om deze Kennedy te gaan lopen maar toen durfde ik het niet aan. Afgelopen week de wijze raad van Larissa gekregen om niet twee keer achter elkaar te lopen en Hilversum over te laten aan de ervaren lopers. Maar ik was daar nog net over de finish en Gerrit belt en vraagt was dat een leuk opwarm rondje voor Hilversum ?
Afgelopen zondag viel de spierpijn heel erg mee en nog wat wijze mensen die verstand hebben van wandelen om raad gevraagd en de trend was toch van ach waarom niet.
En Arjan die ook naar Hilversum wilde maar die het plan had om alleen de helft te lopen en daarna te gaan slapen ook iets aangepast.
En zo kwam het er van dat we vrijdag 3 mei in de trein op weg naar Hilversum vertrokken zijn.
Een tikkie gespannen stond ik daar aan de start al waren er meer die ook het weekend daarvoor in dort waren maar die horen toch bij een categorie met iets meer ervaring.
Ik stond aan de start van mijn 3e Kennedy en de 2e was net een week daarvoor.
Maar deze keer hadden we 20 uur de tijd dus dat was geen probleem.
Dit was een grotere groep en ook hier gingen de snellere er snel vandoor en liepen we al snel bijna achteraan en zo bleven zo beetje bij de zelfde mensen in de buurt wat heel gezellig was.
Het was een heerlijke nacht niet te koud of nat heerlijk weer om te lopen en ik was blij met mijn keuze om in wandelrok en legging te lopen.
Deze keer had ik er gelukkig eerder aan gedacht om de batterij van de camera op te laden en heb ik wat plaatjes om te laten zien.

dit is zaterdagmorgen best nog wel een beetje erg vroeg het is al wel weer een beetje licht gelukkig alleen is het zo net voor de zon opkomt erg koud.
Of het nu echt koud is of het komt doordat je zo gestoord bent om een nacht i.p.v. te slapen te gaan wandelen daar ben ik nog niet helemaal over uit
De zwanen (ben ze ook bij iemand anders op de foto tegen gekomen maar toen was het nog donker, ja toch Maike )
Ik had op de route beschrijving al gezien dat er lange stukken tussen zaten maar dit was wat dat betreft wel de topper het was een stukje van meer dan 5 km.....
Ben niet zo van de lange rechte stukken maar ach al doende leert men en al zie op de foto geen boten ze waren er wel. En het was schitterend weer en het is weer een wat andere manier om tijd voor elkaar te hebben. 
Maar zelf aan een stuk van 5 km komt een eind en dan is er een leuk trapje wat je op mag en misschien nog wel erger waar je aan de andere kant ook weer af mag.
Maar toen kwam mijn probleem weer om de hoek kijken dat wild plassen mij echt niet lukt dus was de missie zoek een wc voor de tweede keer gestart de eerste keer was het `s morgens om een uur of 7 niet echt een tijd dat je even bij iemand aanbelt. maar daar stond die hoor een dixie bij een huis waar gewerkt werd en niet op slot dus daar heel er dankbaar gebruik van gemaakt. De tweede keer op missie was net na deze brug daar was een boerderij en daar maar met stoute schoenen aan er naar toe gelopen en gevraagd en joepie de aardige mevrouw vond het goed dat ik daar gebruik kon maken van de wc dat is nou wat je noemt een opluchting ;)
We blijven gewoon oefenen om samen op de foto te komen dit was bijna aan het eind van de tocht
Al stond er op een gegeven moment een aardig meisje lang de kant die vertelde dat we bijna bij de rust waren alleen was het bijna nog wel 3,5 km ach ja is ook bijna niks toch als je het met 80 vergelijkt.
Om half 5 was het rondje weer compleet de laatst km na de rust nog heel veel geleerd en weer heel veel advies gekregen over hoe makkelijker te lopen. Iets waar hopelijk heel veel van is blijven hangen en in de toekomst mijn voordeel mee kan doen.
Maar met geweldige hulp is het weer gelukt om een rondje van 80 uit te lopen en roep ik nu heel hard voorlopig NIET meer waarschijnlijk gaat de eerst volgende die van Waalwijk worden.
Al heeft Arjan al wel weer in de wandel agenda gekeken wat er nog allemaal te doen is.
 
  

Geen opmerkingen: